El diumenge 21 de febrer de 2010, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, ha realitza una sortida al Bosc de les Graus amb la participacioó d'una trentena de persones per a seguir amb les tasques de control i seguiment de les caixes niu penjades durant la passada tardor, destinades a la nidificació de les mallarengues.

En aquesta ocasió, a més de fer el control s'han penjat noves caixes ja que amb les  ventades de l'any anterior se´n van malmetre algunes. Clicant aquí podeu veure fotos de la penjada.

 

dsc_9373_

 

Les caixes niu són caus artificials que es poden posar per pal·liar la manca de forats naturals als nostres boscos, degut a la tala d'arbres vells (afecta tant els ocells que nidifiquen en forats, com aquells que ho fan en forats abandonats o els qui ho fan en arbres morts) o a les plagues naturals (que han malmès certes poblacions d'arbres com és el cas de la grafiosis amb l'om o la processionària amb els pins).

Els ocells insectívors, ens permeten gaudir d'un bon control plaguicida, ja que s'alimenten normalment d'insectes, ja siguin ous, larves, ninfes o adults. Es col·loquen caixes niu per tal de fer un seguiment de la població d'ocells i donar a conèixer les diferents espècies d'ocells i els problemes que pateixen.

Les caixes niu s'han de col·locar abans d’iniciar el procés de nidificació. Un cop col·locades, cal fer un seguiment de les diferents caixes, mitjançant un control periòdic, per tal de deduir-ne l'èxit de la ocupació.

A principis de la primavera (finals de març - principis d'abril) les mallerengues comencen a construir el niu dins la caixa. Això es veu quan observem tant el mascle com la femella transportant material cap al niu amb el bec. Cap a mitjans d'abril, la femella ja ha posat els ous i comencen a covar.  baixa molt i només observ

A finals d'abril - maig, neixen els pollets. L'activitat dels dos pares torna a ser elevada i aporten menjar al niu. Sovint es poden sentir als pollets demanant menjar. Quan els pollets estan ja crescuts, els podem observar fora de la caixa sent alimentats pels pares durant uns dies.

Река стремится в кремовое море, ""где часты приливы, а штормы так редки.

Вынув из сумки сверток с инструментами, он развернул его и, отобрав несколько тонких металлических предметов, напоминающих ""воровские отмычки, несколько минут возился с замком.

Уинстон ""Цян-Филипс не стал выдвигать иск за полученную нервную травму, хотя "Дневники вампира 3 сезон скачать торрентом все серии"доказательства на сей счет имелись, ""и сочувствие публики можно было гарантировать.

Они разбегутся при первом бряцании ""оружия!

Как Дон Кихот, он шел за легендой, и одной его музыки было бы достаточно, чтобы ""снять его напряжение.

С выпущенными шасси самолет еще больше потерял в скорости, что, собственно, и ожидалось.

Как "Отечественный журнал социальной работы"обычно, он пройдет к себе в спальню.

В руке у него была внушительного "Любовные истории песни скачать"вида свинцовая дубинка, а под курткой пистолет 38-го калибра.

Джек стрелок хороший и вряд ли промахнется.

Смит задыхался, то и дело ему приходилось останавливаться, чтобы прийти в себя.

Я ожидал, что она изменится в лице, вспыхнет и побледнеет, но ошибся.

Он даже почувствовал, как у него шевельнулись волосы на голове.

Я "образец штатного расписания ооо" дал ему согласие от твоего имени убить президента Соединенных "скачать игру империя эпоха империй" Штатов и дать мудрому Харолду "скачать игр телефон" возможность навести порядок в этой дикой стране.

Но "скачать игры блоки" все же, это было лучшее представление в "скачать молитву оптинских старцев" городе.

Это не значит, конечно, что шифры не "скачать программу чарли" имеют значения во время продолжительного пребывания в "скачать игру гари потер" окопах, когда мы там засели и ждем.

Дыхание минотавра становилось все медленнее и "значит война скачать бесплатно" спокойнее.

Огонь из автоматов постепенно прекратился, видимо, "демо версия касперского скачать" необходимо было перезарядить "скачать песню кто ты такой" их, если была такая возможность.

Раскаленный жар вцепился в меня, вцепился когтями в глотку.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org