Des de fa uns anys el  Col·lectiu Ecologista Bosc Verd té una trentena de caixes niu penjades al Bosc de les Graus de les que en fa un seguiment periòdic.

Al inici el percentatge d'ocupació estava a l'entron del 50%. Aquest percentatge ha anat pujant fins arribar a l'actual del 90%.

Seguint el següent enllaç us mostrem un manual per construir le model de caixa que tans bons resultats ens està donant. Nosaltres construim les caixes utilitzant palets reciclats i no donem cap capa de pintura ni barnís.

Manual.

 

febrer_2010_20100221_1887087039

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org