Com que avui en dia sembla que si no estàs al facebook no existeixes, hem decidit que també hi volem tenir presència.

Hem creat una pàgina al facebook sobre Bosc Verd que pots trobar a http://www.facebook.com/pages/Bosc-Verd/110963665520. Aquesta pàgina pot visualitzar-se SENSE tenir compte de facebook.

També hem creat un grup que s'anomena Bosc Verd en el que només podràs accedir si disposes de compte de facebook.

Els volem aprofitar per a comunicar-vos més fàcilment les activitats que s'organitzin i poder compartir les fotos de les diferents activitats que tinguem tots plegats. També volem aprofitar per a poder-hi debatre obertament tots els temes que ens preocupin.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org