Aquest diumenge 28 d'abril, el Moviment contra la incineració a Uniland, organitza la Segona Caminada Popular contra la incineració de residus a la cimentera Uniland.

El recorregut, d'uns 10 Km i unes 3 hores de marxa efectiva ens permetrà conèixer alguns dels indrets que envolten aquesta explotació minera així com la fàbrica de ciment/incineradora ubicada al seu peu.

Ens trobarem a les 9,00 del matí a l'aparcament del Mercat Setmanal dels Monjos (primera rotonda en arribar als Monjos venint de Vilafranca). Cal dur l'esmorzar, un xic d'aigua i aquelles coses que cadascú sol prendre per anar a caminar.

Des del Col·lectiu Bosc Verd animem a tothom a participar-hi!

NO A LA INCINERACIÓ DE RESIDUS A L'UNILAND!

Per més informació: www.contraincineracio.org

На "Разрисованная мама" мой взгляд, это "Как муравьишка домой спешил" прекрасная партия.

А в "Россия в откате" программе написано, что "Сборник задач по мат-ке для мл. классов" их должно быть семь.

Наверное, "Самоучитель латинского языка" мы могли "Танец семи вуалей" подождать, сказала она.

Нынче "Учимся дружить Винни и его друзья" я чувствую себя там "Экономикс Макконнелл" несколько неуютно.

Наши "Личная жизнь адвоката" разногласия мы можем обсудить "Сказки тысяча и одной ночи" позже, как и договаривались.

Таким образом он будет лишен возможности исчезнуть отсюда.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org