El proper diumenge 9 d’octubre, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd col·labora amb l'Ajuntament de Vilafranca, en la organització d'una plantada popular d'alzines a la muntanya de Sant Jaume, al costat de la muntanya de Sant Pau.

L'Ajuntament va adquirir recentment per a ús públic, els terrenys propietat del Casal La Principal anomenats "Casal 2000". L'objectiu de la plantada popular d'alzines és contribuïr a la millora de la qualitat ecològica i paisatgística d'aquest espai tan proper a Vilafranca.

La muntanya de Sant Jaume se situa al nord est de la muntanya de Sant Pau. La carena de la muntanya coincideix aproximadament amb el límit de terme i arriba a una cota de 294 m.

Per la replantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades)i guants.

L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. El lloc i hora de trobada serà al Balcó de les Clotes, a la cruïlla amb el camí de Pacs, a les 10 del matí. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa.

És preferible inscriure’s per a poder fer millor el recompte del material a través del web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Col·lectiu Bosc Verd

Поскольку мы решили сыграть нашу свадьбу в июне, Джинни пришлось кое-что изменить в своих учебных планах.

Но благодаря "Скачать программу для ключей"настояниям моего осторожного спутника я все-таки сдержался.

И, выловив из воды весло, он, гребя им, стал разъезжать вокруг, подбирая все, что могло ему для этого пригодиться.

спросила Луиза, вспомнив случай, рассказанный мустангером.

В этом ему "Азада легенды прошлого ключ"и пришлось убедиться, когда он наконец "Песни иван дорн стыцамэн скачать"добрался до своего кабака.

Но самого дьявольского заговорщика я и ненавидел и презирал.

Да уж "карты маинкрафт скачать"у этого "скачать песню плач плач"Оутса ума палата.

Ларик сидел, "Звёзды холодные игрушки скачать"наклонившись вперед "Скачать фаерфокс последнюю версию"и крепко сжав губы.

И "скачать счет фактура украина бланк"тогда никто "до свидания москва до свидания скачать"уже не сможет "скачать роза мира даниила андреева"подкопаться.

Текела все это время "Скачать виндовс загрузочный"сидела у него "игра зоопарк скачать"на плече.

В ней "скачать стратегию про средневековья"отчетливо вырисовывались три сгорбленные фигуры.

Действительно, со свойственным ему тактом подтвердил Рори.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org