Aquest dilluns varem realitzar la primera assemblea informativa sobre el projecte d'incineració de llots de depuradora, a l'empresa Cales de Pachs. La trobada va anar molt bé, va comptar amb la participació de 75 persones i ja es varen prendre alguns primers acords.

Un d'aquests, es la realització d'una segona assemblea al municipi de Les Cabanyes. L'objectiu d'aquesta trobada serà seguir informant a tothom i avançar en la consolidació d'un moviment ciutadà contrari a aquest projecte.

Per això, et convoquem novament, el proper dijous 26 de juny a les 20.00 hores al Casal de Cultura de Les Cabanyes.

Et demanem que facis difusió d'aquesta convocatòria al teu municipi i també entre els teus coneguts i entitats properes.

Necessitem la teva participació activa en les diferents accions i actuacions que tirem endavant per aturar la incineració de residus a les nostres comarques.

Ens hi va la salut!

Pots trobar informació del projecte al nostre web www.boscverd.org

Mercès i esperem trobar-nos ben aviat!

Col·lectiu Bosc Verd

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org