El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza, una observació nocturna del cel per al proper dissabte 19 de juliol.

El punt de trobada serà a les 22.00 hores a l'aparcament del Santuari de Santa Maria de Foix (Torrelles de Foix). L'activitat finalitzarà cap a les 24:00 hores.

Consistirà en una sessió informativa i divulgativa sobre les proporcions de l'univers i la mecànica del cel. Tot seguit es procedirà a la observació del cel a través de diversos telescopis.

Cal portar aigua, llanterna i roba d'abric. Qui disposi de telescopi, que el porti.

L'activitat és gratuïta però requereix d'inscripció prèvia per al bon desenvolupament de l'activitat i per a la capacitat de les instal·lacions. Les inscripcions es poden realitzar a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (deixant totes les dades personals, nom i cognoms, adreça i telèfon) i s'admetran segons ordre d'arribada i sota confirmació posterior per part del Col·lectiu Bosc Verd, fins a cobrir les places disponibles. Els socis teniu prioritat d'inscripció.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Nota: La inscripció ja està tancada

 

 

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org