El Col·lectiu Bosc Verd i l'Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració del GEIF (Grup d'Extinció d'Incendis Forestals) organitzem per aquest diumenge 26 d'octubre una plantada popular d'alzines a la muntanya de Sant Jaume (Vilafranca del Penedès).

L'activitat és oberta a tothom i gratuïta. Ens trobarem a les 10:00 hores a l'Espai Muntanya de Sant Jaume. Tothom que disposi de guants i eines per plantar que les porti.

Qui vulgui pot portar el dinar i dinar plegats en format pic-nic per a seguir gaudint de l'espai.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org